Get Adobe Flash player

Møbelringen Cup

Amanda vant stolen fra Møbelringen

altUnder premieutdelingen som avsluttet  Møbelringen cup Sandnessjøen 2014, ble sponsorpremien fra Flatøy møbler delt ut. Alle spillerne som deltok i cupen var med i trekningen og vinner ble Amanda Lindseth fra Følling J14. Det var tydelig for alle at Amanda ble svært overrasket over å kunne reise hjem fra Sandnessjøen med en helt ny Stressless. Heldigvis hadde Følling IL plass til litt ekstra bagasje i bussen:) Vi gratulerer Amanda med den flotte premien og takker sponsor Anne Line Flatøy Bergesen for godt  samarbeid også i år.

Sparbu IL, SIL og Steinkjer HK vant finalene

altMøbelringen cup 2014 ble avsluttet med finalespill i dag. Tribunene i Stamneshallen var fylt til randen av entusiastiske supportere og stemningen var høy. Vi gratulerer alle klassevinnere:  Sparbu IL ( J12, G12 og J14),  SIL (G14 og G16) og Steinkjer HK  (J16).

Jenter 12
Gull: Sparbu
Sølv: Steinkjer
Bronse: Overhalla
Gutter 12
Gull: Sparbu
Sølv: Steinkjer
Bronse: Følling
Jenter 14
Gull: Sparbu
Sølv: SIL
Bronse: Følling/Egge
Gutter 14
Gull: SIL
Sølv: Steinkjer
Bronse: Sparbu
Jenter 16
Gull: Steinkjer
Sølv: Rognan
Bronse: SIL
Gutter 16
Gull: SIL
Sølv: SIL 2
Bronse: Følling


Se alle resultater her.

Informasjon til alle lag

altDa er vi straks klare til å ønske dere alle velkommen til Møbelringen cup Sandnessjøen 2014. Vi gleder oss og ser fram til flotte dager sammen med dere. Vi har samlet viktig informasjon til dere alle.

Ankomst og innsjekk
Når dere kommer, skal dere kontakte stevnekontoret som dere finner rett ved inngangen i Stamneshallen. Der vil en av oss følge dere til deres klasserom. Ved innsjekk i rommet blir det fylt ut et skjema der evt feil og mangler i rommet blir notert ned. Dette for å unngå at dere i ettertid blir gjort ansvarlig for noe dere ikke har ansvar for.

NB! Utsjekk fra alle klasserom innen kl. 15 søndag.

Navnelister
Eventuelle endringer som ikke er meldt oss, må dere gi beskjed om på stevnekontoret. Vi er pålagt å ha oppdaterte lister over alle som overnatter i anleggene vi leier. I tillegg er det viktig at alle lagslister i klassene J/G 12-16 er oppdaterte med de spillerne som faktisk deltar i turneringen. Endringer i lagslister må være gjort FØR laget spiller første kamp, f.eks få med etteranmeldte spillere eller fordeling av spillere mellom flere lag i samme klasse. Det er ikke lov å bruke samme spiller på flere lag i samme klasse.

Sjekk også at det er oppført riktig kontakperson og mobilnr for hvert lag. Det kan sendes ut informasjon på tekstmeldinger i løpet av helgen. Kontaktpersonen bør derfor følge med på telefonen underveis gjennom helgen.

Alle spillere som deltar i turneringen er med i trekningen av flotte premier fra våre sponsorer. Navnelistene skal derfor bare inneholde navn på spillere som deltar i turneringen.

Vær klar til kamp 5 minutt før kampstart og rask inn og ut av banen
For å unngå forsinkelser i kampprogrammet er det viktig at alle lagledere samler sine spillere og er tilstede på banen i god tid før kampen begynner. I sekretariatene er det tilstede en innpisker som sørger for at lagene blir ikledd vester når det er nødvendig. Lagene må være raske til å gå ut på banen med det samme foregående kamp blåses av. Og når kampen er ferdig må dere også være raske med å hente utstyr på benken når dere har takket motstanderne for kampen. Lagene som spiller på bane 1 skal bruke inngangen fra foajeen i 1.etg (hovedinngangen). Lagene som er "hjemmelag" bruker trappen opp til venstre og lagene som er "bortelag" bruker trappen opp til høyre.

Frokost og middag
Må være bestilt på forhånd. Serveres i kantina ved Sandnessjøen videregående skole. Frokost serveres kl. 7-9 begge dagene. Middag lørdag (taco) serveres kl. 15-17. Middag søndag (lapskaus) serveres kl. 12 - 14.

Kantina i Stamneshallen
Her er det salg av mat og drikke gjennom hele helgen. Kantina har åpent
fredag 16.30 - 23.30
lørdag 8 - 23.30
søndag 8 - slutt

Lagledermøte
Gjennomføres i kantina ved Sandnessjøen videregående skole lørdag kl. 11.00

Jury
Leder Geir Roger Flatøy  – Sandnessjøen IL
medlem Mona Dragland, Steinkjer HK
medlem Tor Martin Eek, Sparbu IL
 
vara Børre Hovstøl, Brønnøysund IL
vara Camilla Aunvold, Følling IL

Vi ber alle lagledere om å sette seg godt inn i turneringsreglementet.

Retningslinjer for barnehåndballen 6-10 år
Minihåndball 6-8 år
6er håndball 9-10 år


Sosialt samvær med diskotek lørdag kveld, kl. 20-24.
Arrangeres i lokalene til Sandnessjøen ungdomsklubb, som er inne i selve Stamneshallen. Alle deltakerne på cupen har gratis inngang. Arrangementet er kun åpent for deltakere i turneringen.

Premieutdelinger
Alle lag i klassene Minihåndball 6-8 år: Helgelandshallen bane 2 (samme bane som kampene spilles på) kl. 19.30 fredag.

Alle lag i klassene J/G 9 og 10: Helgelandshallen bane 3 lørdag kl. 14. Lag som ikke har kamp på lørdag kan velge å få sine medaljer delt ut på søndag. Dette må dere i tilfelle gi beskjed om på stevnekontoret.

Alle lag i klassene J/G12-16: rett etter siste kamp i Stamneshallen søndag ca kl. 16.00. Finalelag som ikke kan delta i premieutdelingen pga tidspunkt for hjemreise, må gi oss beskjed slik at premier kan deles ut rett etter kampslutt.

Dusj og vask

Garderobene i Stamneshallen har åpent til ca 23.30 begge kveldene. Åpner fra kl 7 om morgenen.

Stevnekontoret
Her skal vi prøve å gi dere svar på alt dere lurer på. Kontoret vil være bemannet så lenge det avvikles kamper. Telefonnummer til stevnekontoret er

41069137

Oppdatert kampoppsett

altNoen lag har trukket seg fra turneringen og det har ført til noen endringer i kampoppsettet. Gjelder særlig J 9 /10 og G10, J12 og J14 pulje A. Det er lagt inn nye plasseringskamper i J12 slik at alle lag likevel sikres minst fire kamper. J14 pulje A spiller dobbel serie. Plasseringskamper 9-15 for J14 er flyttet fra søndag morgen til lørdag kveld, og plasseringskamper 9-15 for J12 spilles på søndag.

Endringene kan også berøre lag i andre klasser når det gjelder tidspunkt for kamp. Sluttspillkamper er også justert noe når det gjelder tidspunkt. Vi ber alle lag sjekke kampoppsettet slik det nå ser ut.